Tālrunis: +371 67 887 777
E-MAIL: info@esteria.eu

Ziņas

Balso par savu simpātiju konkursā "Mis un Misters Rēzekne" un iegūsti īpašu sponsoru sarūpētu balvu!

14.07.2014

Jau trešo gadu pēc kārtas Biedrība "Mis un Misters Rēzekne" sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas pašvaldības aģentūru "Rēzeknes kultūras un tūrisma cents" organizē konkursu "Mis un Misters Rēzekne 2014’’.

Šogad ikvienam ir iespēja balsot par savu simpātiju - nominācijas ''INTERNETA SIMPĀTIJA 2014'' ieguvēju, kas konkursa fināla dienā saņems 200 EUR naudas balvu.

Kas Jums jādara?

Sūti SMS ar dalībnieka kodu, piemēram, MM01 uz numuru 144  ( Cena par balsojumu 0.50 EUR) - dalībiekam tiks pievienota 1 balss;

Vai sūti SMS ar dalībnieka kodu, piemēram, MX01 uz numuru 144 ( Cena par balsojumu 4.50 EUR) - dalībiekam tiks pievienotas 10 balsis.

Dalībnieki:

1. Raitis Lācis: KODS MM01

Viktorija Jegorova: KODS MM02

Toms Sandors: KODS MM03

Zane Katkovska: KODS MM04

Ernests Višķers: KODS MM05

Elīna Fjodorova: KODS MM06

Jānis Matulis: KODS MM07

Rita Kuzmina: KODS MM08

Iļja Baranovskis: KODS MM09

Alīna Matvejeva: KODS MM10

Rolands Rumaks: KODS MM11

Margarita Kuzmina: KODS MM12

Rezultāti tiks publicēti katru pirmdienas rītu, balsojums tiks noslēgts 2014. gada 10. augustā konkursa fināla šova laikā.

Telefona numura īpašnieks, no kura tiks nosūtītas visvairāk balsis, konkursa fināla dienā saņems īpašu sponsoru sarūpētu balvu.


Konkursa mērķis ir sniegt iespēju jauniem cilvēkiem no Rēzeknes pilsētas un tuvākās apkārtnes demonstrēt savus talantus un dotības uz lielās skatuves, sniedz iespēju strādāt ar Latvijā atzītiem un sabiedrībā pazīstamiem profesionāļiem - horeogrāfiem, fotogrāfiem, stilistiem, frizieriem, imidža dizaineriem un vokālajiem pedagogiem. Konkursa dalībniekus vērtēs kompetenta žūrija, kā rezultātā uzvarētāju pāris tiks kronēts ar pārejošo dārgakmeņu kroni un titula lenti. Šogad ir paredzēts, ka konkursu vadīs Māris Grigalis, uzstāsies viesmākslinieki: ''Prāta vētras'' koncerttūres dalībniece - Evija Smagare, Eirovīzijas dalībnieks - Ivo Grīsniņs Grīslis, Ielu vingrošanas komanda ''Team Limitless'', Rēzeknes Zaļo pakalnu kora dalībnieki un citi Latvijā atpazīstami dziedātāji un dejotāji.

 



Norēķiņi

Ātri norēķini par maksas SMS – atslēga veiksmīgam Jūsu projekta darbam. Mēs veicam apmaksu 10-15 dienu laikā!


 
eXTReMe Tracker